• Leren van elkaar, dat is wat ik leuk vind! Jij ook?

  Hoe gaat zo'n Tea & Talk?
  Zie het even voor je: tijdens een ochtend drinken we thee, of ik in iedergeval koffie ;-), of allebei. Er staat wat lekkers en gezonds op tafel. We praten over dingen die in ons leven spelen. Alleen als het goed voelt. Je mag ook luisteren. We praten over werk, relaties, onszelf en gaan wat dieper in op ervaringen. Uitstellen, onderpresteren, pleasen.. het zijn universele onderwerpen die elke keer terugkomen. Inmiddels is er een leuk groepje mensen ontstaan, die elke keer geïnspireerd de deur uit lopen. Gewoon omdat zo'n ochtend iets fijns doet. 

  Raak ook geïnspireerd!
  Een unieke kans om lekker ongedwongen over jezelf met anderen te praten die weten waar je het over hebt!
  Elke maand zo'n ochtend en je hebt weer inspiratie, zin om te gaan DOEN! 
  Is zo'n Tea & Talk nog een stap te ver? Meld je dan aan in de besloten Facebookgroep Van uitstellen naar DOEN! Daarin kun je laagdrempelig deelnemen: je hoeft niets, maar je mag wel als je dat wilt. Via deze link kom je in de groep waar je je aan kunt melden.

  "Wat ik heel fijn vind aan de groep is de herkenbaarheid van de struggles van iedereen, het 'oh ik ben dus niet de enige'. Hoe het me helpt om meer te doen is denk ik vooral omdat ik een plek heb om het te 'vieren' als ik iets gedaan heb. Ik bedoel; ik kan mezelf belonen met netflix of chocola, maar hier kan ik posten dat ik er blij mee ben of zelfs trots, en het opschrijven daarvan helpt me op een of andere manier om het ook echt te voelen, om er echt een goed gevoel bij te houden. En de reacties die dan volgen helpen daar ook bij. Voor mij helpt dat omdat het de focus legt bij wat ik wél doe, in plaats van wat niet."

  Kosten?
  Erbij zijn is gewoon gratis!

  Iets meenemen?
  Je mag iets meenemen. Van de AH of zelfgebakken, glutenvrij of gewoon lekker ongezond. Feel free om mee te nemen wat jij lekker vindt.

  Aanmelden!
  Zin om erbij te zijn? Klik op de button hieronder!

 • Geef je voorkeursdata op!
  Geef bij je aanmelding aan welke datum of data (max 3) jou schikken. Er kunnen 6 mensen aan tafel, dus wees er snel bij als je een plekje wilt! Je krijgt van mij een bevestiging met de datum en een routebeschrijving naar mijn praktijk.

 • Data 2019

  Vrijdag 8 maart

  Vrijdag 5 april

  Geen Tea & Talk in mei

  Vrijdag 7 juni
  Vrijdag 5 juli
  Vrijdag 2 augustus

  Geen Tea & Talk in september

  Vrijdag 4 oktober
  Vrijdag 8 november
  Vrijdag 6 december

 •