• Workshop Leer je uitsteller kennen

 • Workshops

  Jun

  21

  Workshop Leer je uitsteller kennen

  Tijd: 14.00 - 16.00 uur

 • Flink last van je uitsteller? Alles komt morgen wel, of..... nooit?
  Door je uitsteller voel je je misschien onbetrouwbaar, een loser, je vermijdt moeilijke of ingewikkelde dingen of je gaat spanning uit de weg? Het lukt je gewoon niet ergens aan te beginnen of iets af te maken? Wacht je soms net zo lang tot het echt niet meer anders kan....?

  Je wordt er gek van dat de uitsteller de touwtjes in handen heeft, terwijl jij met de consequenties moet dealen op je werk, privé of in relaties! Je raakt er gespannen, onrustig en piekerig van.

  Op onbewust niveau heeft de uitsteller toch een positieve intentie voor je. Maar die zie je niet of je wilt 'm niet zien. Je vind je uitsteller irritant en vermoeiend. Liefst heb je helemaal geen uitsteller. Of mínstens dat ie niet meer ALTIJD de touwtjes in handen heeft. Daar ga ik je in deze workshop bij helpen.

  Want je verlangt naar meer rust in je hoofd, in je lijf en je wilt echt wat meer in actie komen. To-do's kunnen afstrepen, zodat je 's avonds in bed rustig in kunt slapen zonder gepieker. Jezelf recht in de ogen kunnen aankijken. Niet meer de spannende dingen voor je uit blijven schuiven, maar af en toe wat meer volwassen en verstandig zijn en aanpakken wat nodig is. Zodat je kan ontspannen. Rust in je hoofd en je lijf hebt.

  "Een spontane aanmelding; dit zou de workshop worden die mij van mijn uitstelgedrag zou bevrijden. Iets waar ik niet echt trots op was. Misschien leerde ik wel beter plannen.

  Aangekomen bij Maaike ontpopte zich een andere inhoud dan ik had verwacht; we gingen het gesprek aan met de 'uitsteller' in mij. Dat was niet wat ik had verwacht... maar des verrassender de uitkomsten en inzichten. Inzichten waar je zelf eigenlijk een blinde vlek voor hebt. Ik begon mijn uitsteller/uitstelgedrag in een positief daglicht te plaatsen. Het uitstellen zorgde eigenlijk voor mijn prioritering, niet altijd de juiste prioritering: maar het had een functie. Ik ben dat gaan waarderen en ervaar nu al meer rust, bij uitstel komt bij mij geen afstel. Dank Maaike voor deze inzichten!"

  In deze korte workshop gaan we aan de slag met voice dialogue: in gesprek gaan met een stem in je hoofd, zoals de stem van je uitsteller. Hoe dat precies werkt, leer ik je in deze laagdrempelige workshop.

  - Je leert de positieve intentie kennen van je uitsteller
  - Je leert wat nodig is om het patroon van uitstellen te doorbreken
  - Je krijgt een werkblad met daarop stap voor stap beschreven hoe je het gesprek met je uitsteller kunt voeren

  Details
  - vrijdag 21 juni

  Tijd: inloop vanaf 13.45 uur | start 14.00 - 16.00 uur
  Kosten: € 39,50 (ex.btw)
  Locatie: Scheveningen (route volgt na je boeking)
  Deelnemers: maximaal 4


  Heb je nog een vraag of wil je eerst even persoonlijk contact? Stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op.