• Challenge: Van Uitstellen Naar DOEN!

  Coffee and Coaching daagt je uit :)!

  Een challenge van 4 t/m 25 maart (21 dagen)

  Ben je een Uitsteller?
  Je bent een beetje een uitsteller. Of een hele erge. Het zit in je systeem en afhankelijk van hoe je je voelt is het erg, erger, ergst ;-)

  Speciaal voor de uitstellers, in welke gradatie dan ook, is deze Challenge van 21 dagen: Van uitstellen naar DOEN!

  Elke dag íets DOEN!
  Hoe klein of groot ook, als het ergens op een lijstje staat (op papier of in je hoofd) en je hebt wel zin in 'samen', geïnspireerd zijn, een duwtje in de rug, 'werkt dit echt?' en jezelf een beetje uitdagen: Doe mee!

  Waarom 21 dagen?
  Onderzoek toont aan dat veranderingen aanbrengen in je dagelijkse doen en laten 21 dagen nodig hebben om een beetje 'te blijven plakken'. Je brein creëert van gedrag dat dagelijks herhaalt wordt een nieuwe verbinding: die verbinding gaan we in 21 dagen op gang helpen met deze Challenge.

  Wat ik doe voor jou!
  Elke dag van maandag 4 maart tot en met maandag 25 maart post ik minstens 1x een inspirerende quote, een leuk filmpje, een blog of video om jou op gang te helpen. Elke dag 1 ding DOEN!

  Wat doe jij?
  Jij bedenkt zelf wat je die dag ECHT wilt gaan doen
  Deel je ervaringen het in het evenement en ontvang support of vraag om hulp (ook van mij). Alleen meelezen of op anderen reageren mag ook.

  Waarom deze Challenge?
  Ik ben iemand die mensen graag in beweging brengt. Ik vind het heerlijk als iemand zich persoonlijk wilt ontwikkelen, wil groeien, zichzelf wil uitdagen om meer uit zichzelf te halen. En dan ontdekt dat ‘ie het kan’ :-)

  Ik was zelf een chronisch uitsteller, dus ik weet hoe het is of eigenlijk hoe het was. Ik ben geen heilige Maria die nooit meer uitstelt, maar ik heb geleerd hoe ik mezelf in beweging kan zetten. Daar hoef ik nu niet eens meer bewust over na te denken: love it! Wil jij dat ook, dan help ik je daar heel graag bij. De Challenge is een mooie eerste stap! Have fun