• Coaching is tegenwoordig vrij normaal. In die zin: vroeger was er heel wat voor nodig om iemand naar een coach te krijgen, terwijl tegenwoordig mensen graag naar een coach gaan omdat gebleken is dat het zeer effectief is. 

  Ik coach hoogbegaafden die zelfbewust zijn, maar vastlopen in pleasegedrag en aanpassen.  

  "Coaching is heel persoonlijk. Je wilt geconfronteerd worden met jezelf zodat je jezelf beter leert kennen. Maar je hoopt stiekem ook op wat vriendelijkheid voor jezelf. Maaike weet deze twee te combineren. Een kijkje in de spiegel van de persoonlijkheid." - B - 2018
  (lees meer reviews)

  Vastlopen gebeurt natuurlijk ook op het werk. Vraag jouw leidinggevende om een coachingstraject of training te kunnen volgen. Ik maak een offerte met daarin jouw werkgerelateerde leerdoelen.

  Loop je al langer vast, steven je op een burn-out af of zit je er al in? Lees hier meer.

  Direct weten wat een coachtraject kost? Kijk hier voor de tarieven!

  Meteen een gratis intake van 30 minuten boeken? Klik hier!


  Fases in coaching
  Het doorbreken van de patronen doe je volgens deze volgorde, wat tevens mijn basis is: ik help je door alle fases heen, zodat jij weer lekker in je vel zit en tot je recht komt. 

  Fase 1: bewust - onbekwaam --> coaching
  Fase 2: bewust - bekwaam --> coaching en accountability
  Fase 3: onbewust bekwaam 

  Frequentie
  Ik adviseer voor een traject meestal een frequentie van eens per twee - vier weken. Studenten kiezen soms ook voor een wekelijks gesprek van drie kwartier of een uur. Net hoe het uitkomt. Via mijn online agenda boek je eenvoudig je sessies zelf op tijden en dagen dat het jou uitkomt.

  Frequent afspreken biedt houvast voor het proces van je ontwikkeling en voldoende tijd om in dagelijkse situaties te oefenen met wat je geleerd hebt tijdens de sessie. 

  Aantal sessies
  In vijf sessies help ik je een heel eind op weg. Daarna kijken we of je zelf verder wil en kan, of dat je meer sessies nodig hebt. 
  Zakelijk kiest men vaker voor een traject van 7(+1) sessies of 10 (+2).
  Kies je voor Online coaching kun je eveneens kiezen welk aantal het best bij je past.

  Investering in jezelf
  Regelmatig spreek ik nieuwe cliënten die vertellen dat ze mijn site al maanden geleden hadden gezien en bewaard.. En vervolgens nog even door gemodderd hebben ;-) Ik ben altijd blij dat ze uiteindelijk de stap durfden te zetten, niet iedereen vraagt even makkelijk om hulp. Dat deed ik vroeger namelijk ook niet.

  Dus wil je meer weten over wat ik je te bieden heb of wat een traject of workshop kost? 

  Stuur me een mail of bel 06 42150722 voor een vrijblijvende afspraak of plan je gratis intake zelf in via mijn online agenda. 
  Meer informatie over de kosten: de tarieven.

   

 • Coaching via werk

 • Coaching via je werk
  Vraag je via je werk een coachtraject aan, dan ontvang je van mij een offerte. We stellen dan eerst je leerdoelen op tijdens de intake, zodat je deze kunt afstemmen met je leidinggevende. Na akkoord offerte, wordt de factuur na de eerste sessie verstuurd.
  Er geldt een zakelijk tarief, anders dan de genoemde tarieven voor particulieren.

  Wil je (als) werkgever meer weten over mijn werkwijze? Lees mijn voorwaarden.

  Vaste coach-pool? Vraag het toch even na!
  Het kan zijn dat jouw organisatie werkt met een vaste coach-pool. Vaak blijkt dat het ook mogelijk is mij in te huren voor jouw traject. Wil je hier eerst met mij over sparren, plan dan een intake van 30 minuten met me in via mijn online agenda. Bij opmerkingen kun je aangeven of je persoonlijk langskomt of een online sessie wilt. Wil jouw leidinggevende eerst een gesprek, dan neem ik via jou contact met hem/haar op.

 • Ik heb o.a. medewerkers gecoached van organisaties zoals:
  - Heineken
  - NS
  - Novilo
  - Novib
  - Danone
  - MinSZW
  - Hortimax
  - Verebus Engineering
  - ROC Leiden 
  - de Finanseurs
  - Jonge Honden adviesbureau
  - Start Uitzendbureau