• Aanmelding jaartraject

  Duur: 12 maanden
  Sessies: 16 x 1,5 uur

  Voor: mannen en vrouwen die zichzelf klein houden, wegcijferen, niet belangrijk of goed genoeg vinden.
  Die veel nadenken over wat anderen over hen denken, vergelijken met anderen, niet uit de verf komen en zich regelmatig afvragen: wie ben ik en wat kan ik?

  Wat: In 12 maanden leer je jezelf diepgaand kennen - via live coaching - en breek je uit het patroon, waardoor je hierna in lijn met jouw leerdoel en diepere waardes, met rust in je hoofd en met zelfvertrouwen, meer pleziertevredenheid en zingeving in je leven ervaart.

  De worsteling
  Ik ben zelf jarenlang aan het worstelen geweest om mijn hoofd leger te krijgen, om niet steeds met 'anderen' in mijn hoofd bezig te zijn, om niet altijd maar te vergelijken met anderen die het beter deden in mijn ogen. Ik vond mezelf niet goed genoeg, niet belangrijk genoeg en cijferde mezelf weg, nog voor ik het doorhad. Wie ik was en wat ik kon: het was me een raadsel.

  Inmiddels ben ik minstens tien jaar mensen aan het coachen die pleasen, aanpassen, perfectionistisch, kritisch en onzeker zijn. Uitstellen en onderpresteren. Mensen die gevoelig en slim zijn, maar er in hun hoofd niet alleen uitkomen. Die last hebben van een stevige interne criticus en/of perfectionist en daardoor 'alles goed moeten doen, en GEEN fouten mogen maken'.

  Aangaan?
  Herken je dit in jezelf en heb je al vaker de gedachte gehad: was er maar een traject waar ik langere tijd in kan stappen, zodat ik die patronen in mezelf eens echt AANGA?

  Bij deze het jaartraject 
  Heel simpel: 16 sessies van 1,5 uur, wat ongeveer neerkomt op elke 3 weken een sessie.
  Je kunt al je sessies op voorhand al inplannen in mijn online agenda als je dat fijn vindt, maar je kunt ook na elke sessie samen met mij een nieuwe sessie plannen.

  Wat zit er in dit jaartraject?

  1. Ik leer je je belemmerende overtuigingen aan te pakken
  2. Ik leer je in gesprek te gaan met innerlijke delen
  3. Ik leer je anders Vergelijken: positief en constructief
  4. Ik leer je ecologisch te werken, waardoor je je onderbewuste meeneemt in jouw groeiproces, wat resulteert in blijvende verandering. 

  Het proces: bewust onbekwaam, bewust-bekwaam, onbewust-bekwaam:

  • Je leert de verborgen voordelen van je sabotages kennen
  • Je leert de geleerde lessen opslaan in je onderbewuste

    

  Intake
  De intake is voor het het jaartraject een uur. Dan hebben we echt de tijd om elkaar alvast wat te leren kennen en vooral om te kijken of we een goede klik hebben. Matcht het niet, voor jou of voor mij, dan stappen we hier ook niet samen in. Matcht het wel, dan ga ik heel graag met je aan de slag om die patronen in jou aan te pakken.

  Wat meer over mij:
  Sinds 2009 officieel ingeschreven bij de KvK als persoonlijk coach. Inmiddels ben ik ook NLP trainer en heb een tweede bedrijf gehad samen met mijn compagnon: Novalife NLP opleidingen. Ik hou ervan mezelf uit te dagen. Wel op mijn tempo en op mijn manier. Als ik iets heb geleerd is dat het wel. Ik bepaal, dat werkt voor mij.

  Ik ben een autodidact als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ik had last van mijn please- en uitstelgedrag, was een onderpresteerder. Ik had nogal wat beperkende overtuigingen over mezelf. Ik was vaak heel bang om door de mand te vallen, dat anderen zouden ontdekken dat ik toch echt niet zo goed was als zij dachten (imposter syndrome). Faalangstig, extreem perfectionistisch en kritisch op mezelf.

  Al die lastige dingen ben ik gaan aanpakken, door ze eerst te bekijken, analyseren. Daar was ik altijd al goed in ;) Door die analyses zag ik wat ik anders kon doen en ben me daar vervolgens in gaan trainen. Ik heb inmiddels 7 opleidingen in coaching op mijn naam. Zoals opleidingen in oplossingsgericht coachen, provocatief, systemisch, NLP, voice dialogue, counselling, trauma.. Noem het leerhonger ;-)

  Wil je nog meer weten, lees dan OVER MIJ.

  Denk je hier YESS, ik wil die intake?