• LIJV - Lekker In Je Vel - jaartraject

  Duur: 12 maanden
  Sessies: 16 x 1,5 uur = 24 uur
  Investering: € 2.137,50 incl.btw (incl. korting van € 142,50!)

  Voor wie:
  Gevoelige overdenkers (mannen en vrouwen) die zichzelf klein voelen, wegcijferen, niet belangrijk of goed genoeg vinden.
  Die veel nadenken over wat anderen over hen denken, eigen keuzes maken heel lastig vinden, vergelijken met anderen, niet uit de verf komen en zich regelmatig afvragen: wie ben ik en wat kan ik?

  Je hebt een rijk innerlijk gevoelsleven, maar door die gevoeligheid breng je ook veel tijd door met denken. Je komt niet of nauwelijks in beweging.
  Ergens vermoed je dat traumatische (kort of langdurige) ervaringen in het verleden je onzeker en angstig maakten, waardoor je nu nog steeds het gevoel hebt in overlevingsmodus te staan.

  Signalen van trauma:
  Je trekt je terug, niet in staat om te reageren en mogelijk ook last van nachtmerries. Duizeligheid, hartkloppingen, een slechte concentratie, prikkelbaarheid en stemmingswisselingen zijn ook tekenen dat er sprake kan zijn van trauma.

  Wat levert een jaartraject je op:
  In 12 maanden tijd leer je jezelf diepgaand kennen - via live coaching - en breek je uit het patroon van onzekerheid, waardoor je hierna in lijn met jouw persoonlijke leerdoelen en diepere waardes, met rust in je hoofd en met een basis van zelfvertrouwen, meer lef, pleziertevredenheid en zingeving in je leven ervaart.

  De worsteling
  Ik ben zelf jarenlang aan het worstelen geweest om mijn hoofd leger te krijgen, om niet steeds met 'anderen' in mijn hoofd bezig te zijn, om niet altijd maar te vergelijken met anderen die het beter deden in mijn ogen. Ik vond mezelf niet goed genoeg, niet belangrijk genoeg en cijferde mezelf weg, nog voor ik het doorhad. Wie ik was en wat ik kon: het was me een raadsel.

  Inmiddels ben ik minstens tien jaar mensen aan het coachen die pleasen, aanpassen, perfectionistisch, kritisch en onzeker zijn. Uitstellen en onderpresteren. Mensen die zeer gevoelig en slim zijn, maar er in hun hoofd niet alleen uitkomen. Die last hebben van een stevige interne criticus en/of perfectionist en daardoor 'alles goed moeten doen, en GEEN fouten mogen maken'. Vaak speelt trauma hier een rol in waar ik ook zeker aandacht aan besteed.

  Aangaan?
  Herken je dit in jezelf en heb je al vaker de gedachte gehad: 'was er maar een traject waar ik langere tijd in kan stappen, zodat ik die patronen in mezelf eens echt AANGA? Waar ik langer de tijd krijg om echt te snappen hoe ik in elkaar steek.'

  Bij deze voor jou het jaartraject 
  Heel simpel: 16 sessies van 1,5 uur, wat ongeveer neerkomt op elke 3 weken een sessie.
  Je kunt al je sessies op voorhand al inplannen in mijn online agenda als je dat fijn vindt, maar je kunt ook na elke sessie samen met mij een nieuwe sessie plannen.

  Wat zit er in dit jaartraject?

  1. Ik leer je je belemmerende overtuigingen aan te pakken
  2. Ik leer je in gesprek te gaan met innerlijke delen
  3. Ik leer je anders Vergelijken: positief en constructief
  4. Ik leer je ecologisch te werken, waardoor je je onderbewuste meeneemt in jouw groeiproces, wat resulteert in blijvende verandering. 

  Het leerproces: bewust onbekwaam, bewust-bekwaam, onbewust-bekwaam:

  • Je leert de verborgen voordelen van je sabotages kennen
  • Je leert de geleerde lessen opslaan in je onderbewuste

    

  Intake
  De intake is voor het het jaartraject een uur. Dan hebben we echt de tijd om elkaar alvast wat te leren kennen en vooral om te kijken of we een goede klik hebben. Matcht het niet, voor jou of voor mij, dan stappen we hier ook niet samen in. Matcht het wel, dan ga ik heel graag met je aan de slag om die patronen in jou aan te pakken.

  Wil je eerst nog meer over mij weten, lees dan OVER MIJ. Bellen kan ook: 06 42150722!


  Denk of voel je al YESS, dit kan wel eens precies zijn wat ik nodig heb?

  Ik ontmoet je heel graag!