• LIJV - Lekker In Je Vel - traject!

  Een gedegen traject stap je niet zomaar in. Daar kies je heel bewust voor. Je zit ook niet met een acuut probleem, maar je loopt er waarschijnlijk al jaren, zoniet decennia, mee rond.

  Je zoekt coaching omdat je dat aanmodderen en het wegmoffelen van je onzekerheid zat bent. Je wilt de vicieuze cirkel uit stappen en écht aan de slag om je patroon te doorbreken.

  Juist als je bang en onzeker bent:
  - dat jij misschien niet in staat bent om ook te leren hoe je je patronen doorbreekt
  - dat je al jaren, wellicht ook met hulp/therapie, al talloze pogingen hebt ondernomen en het toch weer op niets uitliep

  Juist dan zie ik jou graag in mijn praktijk. 

  Zodat je niet meer:
  - een rol speelt die je niet past
  - je werk niet afkrijgt of half afmaakt en achter de feiten aanloopt
  - dag in dag uit een te vol hoofd hebt van al het gepieker en analyseren
  - onder je niveau, maar op niveau gaat presteren
  - automatisch anderen pleast, maar goed voor jezelf leert zorgen

  Want je herkent je in patronen die voortkomen uit onzekerheid:van perfectionisme, zelfkritiek, twijfel, je aanpassen en anderen pleasen.


  En je verlangt naar minstens dit: meer rust in je hoofd. Lef voelen. Zelfvertrouwen hebben.

  Doorbreek het patroon
  Die vicieuze cirkel doorbreken doe je niet 'effe'. Je hebt die patronen immers ook niet in 1 dag opgebouwd ;-)
  Gemiddeld genomen zijn 8-12 sessies voldoende, we bespreken dit ook in de intake.
  Deze tijd heb je nodig om te zorgen dat je je uitdagingen, die je tegen gaat komen in het doorbreken van de patronen, mee kunt nemen in het traject.

  Bovendien is het doorbreken van patronen echt een proces: daar mag je de tijd voor nemen en jezelf er de tijd voor gunnen.
  The best project you'll ever work on is You.

  LIJV traject (tijdelijke verlaging tot juli 2023!)
  7 sessies van 1,5 uur = 10,5 uur          € 997,50 incl. BTW
  10 sessies van 1,5 uur = 15 uur          € 1.330,- incl. BTW (je krijgt een uur t.w.v. € 95,- gratis!)
  Jaartraject: 16 sessies = 24 uur          € 2.137,50 (een 1,5 uur sessie korting t.w.v. €142,50!)  lees hier over het jaartraject

  Boek je gratis intake!
  En natuurlijk wil je eerst weten, zien, horen, voelen wie ik ben en of het klikt tussen ons. Boek een gratis intake van 30 minuten bij mij in de praktijk of via Skype/Zoom/Facetime of Signal. Je boekt je intake via mijn online agenda (en ontvangt een dag voor de afspraak nog een reminder):

 • Coaching via je werk?
  Wil je een coachtraject via je werk aan gaan vragen? En kan je wel wat hulp gebruiken bij hoe je zoiets aanpakt? Ik help je er graag bij. Geef het aan bij het plannen van je intake, zodat we daar gericht naar kunnen kijken. Boek hier je gratis intake.

  Zodra je van je werkgever of leidinggevende toestemming hebt voor een offerte, stel ik deze voor je op op basis van jouw leerdoelen en zal deze (eventueel eerst via jou) aan jouw leidinggevende/werkgever voorleggen.

 • Gedurende de afgelopen maanden ben ik echt gaan voelen dat mijn eigen behoeftes er mogen zijn, ik ernaar mag handelen en dat mijn 'zijn' niet afhankelijk is van hoe ik mij verhoud tot anderen, maar er gewoon mag zijn! Ik hoef geen rol meer te spelen, wat een verademing.

  L., 33 jr

 • De kracht van de sessies met Maaike is dat de insteek positief is. Er is niets kapot aan of mis met mij, ik had coaching nodig om in beweging te komen om mijn dromen en persoonlijke doelen na te jagen.

 •