• Gratis online Webinar

  Wat is Voice Dialogue nou eigenlijk?

  Hoe en wanneer gebruik je dat?

  Waarom is het handig en welk voordeel heeft het?


  Gratis online webinar


  - Ik geef uitleg over wat deze mooie en zeer effectieve (coach)methodiek is: het geeft je namelijk heel snel inzicht en zelfkennis.

  - Ik ga je laten ervaren hoe het werkt: op basis van een dilemma.

  - En ik deel graag met je wanneer jij het heel goed toe kan passen in je eigen leven en welke voordelen dat voor jou heeft.

  - Ik vertel over de workshop waarin je in 7 stappen leert van zelfkritiek naar mildheid te gaan.

  - Ik geef ook nog een fijne boekentip aan je!

  Doel van dit webinar is om je te inspireren in jouw persoonlijke ontwikkeling en voor inzicht in jezelf!

 • Ik vond het een inspirerende webinar. Het is niet altijd gemakkelijk om vrij persoonlijk te gaan in een online sessie, waar iedereen zo in elkaars ogen zit te kijken en je ook naar jezelf zit te kijken. En toch lukte het in deze webinar.

  Ik weet niet goed waaraan het lag. Ik merkte dat jij een ontspannende, ontwapenende sfeer kon creëren, en ook de andere deelnemers vond ik heel toegankelijk, ik voelde geen gène.
  Wel vreemd, want ik was toch een beetje de vreemde eend in de bijt.

  Ik voel me in alle geval geroepen om de workshop te volgen.

  Ria

 • .
 • Praktisch

  Duur: 1,5 uur
  Kosten: geen
  Aantal deelnemers: maximaal 15
  Online: via Zoom

 • Over mij
  Ik ben Maaike de Boer en werk als Voice Dialogue coach en trainer in mijn praktijk in Scheveningen. Ik werd verliefd op de voice dialogue methodiek omdat het in de diepte inzichtelijk maakt waarom we doen wat we doen. Het is praktisch, diepgaand en heel effectief. En ik wil meer en meer mensen enthousiast maken, omdat als je het in de vingers krijgt je leven een andere wending neemt. Zodat jij zélf de richting bepaalt. Het past ook helemaal bij mijn missie: het bereiken van duurzame veranderingen bij mijn cliënten in zelfregie, zelfsturing, autonomie, onafhankelijkheid en vrijheid.