• En verder...

  Mama, dochter, zus, tante, vriendin… Ik ben 43 jaar. Ik hou van gezelligheid, diepgaande gesprekken, lekker wandelen en een beetje sporten, zingen en (hobby)koken. Ik lees soms graag en soms een tijdlang niet. Fan van Dreamschool op NPO.

  Inspiratie
  Deze mooie Loesje tekst is een belangrijke inspiratie voor me: ‘Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen!’
  En Pippi brengt me extra beweging: "Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan!"

  Waar geloof ik in
  Ik geloof in de kracht van mijn denken en mijn hooggevoeligheid, ik geloof in positiviteit, ik geloof dat alles energie is. Ik geloof dat spiritualiteit gaat om ik ben wie ik ben, zonder oordelen van anderen en van mezelf. Mijn missie is om innerlijke worstelingen bij mezelf en anderen te doorgronden en de lessen eruit te halen, zodat je weer lekker in je vel zit, tot je recht komt en rust in je hoofd krijgt.

  Kennis en ervaring
  Mijn rugzak is gevuld met veel kennis en ervaring van NLP, opleiding tot basis en gevorderden talentbegeleider hoogbegaafden, counselling, oplossingsgericht coachen, energetisch lichaamswerk en systemisch counselling (familieopstellingen). En natuurlijk, niet onbelangrijk, mijn eigen levenservaring! 

  Mijn visie en missie
  Ik droom van een wereld waarin iedereen, jong en oud, in staat is rust in z'n hoofd te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan leren.

  Ik zie een wereld voor me waarin mensen zich lekker in hun vel voelen, ok met zichzelf én met de wereld om hen heen. Met een gezond gevoel van eigenwaarde en een positief zelfbeeld. Rust in je hoofd en lekker in je vel zitten, zorgt er ook voor dat je tot je recht komt.

  Rust in je hoofd, lekker in je vel zitten is een doel op zich. En met het werken naar en het bereiken van dat doel, zet je de deur open naar het bereiken van elk ander doel. Bewegen = groei = een basisbehoefte!

  Ik ben er zelf het levende voorbeeld van en gebruik mijn persoonlijke ervaringen en die van de mensen die ik begeleid regelmatig als inspiratiebron.

  Ik zet al mijn kennis, ervaring, inzicht en talent in. Ik ga met je in gesprek om uit te vinden wat jou tegenhoudt of blokkeert. Ik inspireer je door mijn manier van doen, omdat ik zelf een lange weg heb afgelegd om te komen waar ik nu ben. Ik inspireer je ook door mijn zijn, van chronisch onzeker naar een (grotendeels) zelfverzekerd mens. Uitstellen, onderpresteren en pleasen: I did it. Ik inspireer ook door het delen van mijn inzichten en die van anderen door te bloggen, door één op één begeleiding en door training aan groepen.

  Ik geloof in mezelf, in wie ik ben en wat ik kan, en ik geloof dat ik alles kan bereiken wat ik wíl bereiken.

  I walk my talk. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik ben niet zonder angsten. Ik ben een mens. En ik groei, ik zet door en ik kom altijd waar ik wil zijn. En dat maakt me trots en gelukkig!

 • "Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen"
  Loesje

 • Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan!

  Pippi