• Leren van elkaar, dat is wat ik leuk vind! Jij ook?

  Hoe gaat zo'n Tea & Talk?
  Zie het even voor je: tijdens een ochtend drinken we thee, of ik in iedergeval koffie ;-), of allebei. Er staat wat lekkers en gezonds op tafel. We praten over dingen die in ons leven spelen. Alleen als het goed voelt. Je mag ook luisteren. We praten over werk, relaties, onszelf en gaan wat dieper in op ervaringen. Uitstellen, onderpresteren, pleasen.. het zijn universele onderwerpen die elke keer terugkomen. Inmiddels is er een leuk groepje mensen ontstaan, die elke keer geïnspireerd de deur uit lopen. Gewoon omdat zo'n ochtend iets fijns doet. 

  Lees hier het leuke verslag van Sas Grivel over haar eerste Tea & Talk!

  Raak ook geïnspireerd!
  Een unieke kans om lekker ongedwongen over jezelf met anderen te praten die weten waar je het over hebt!
  Elke maand zo'n ochtend en je hebt weer inspiratie, zin om te gaan DOEN! 

  Besloten Facebookgroep
  Is zo'n Tea & Talk nog een stap te ver? Meld je dan aan in de besloten Facebookgroep Van uitstellen naar DOEN! Daarin kun je laagdrempelig deelnemen: je hoeft niets, maar je mag wel als je dat wilt. Via deze link kom je in de groep waar je je aan kunt melden.

  "Wat ik heel fijn vind aan de groep is de herkenbaarheid van de struggles van iedereen, het 'oh ik ben dus niet de enige'."

  Kosten?
  Erbij zijn is gewoon gratis!

  Iets meenemen?
  Je mag iets meenemen. Van de AH of zelfgebakken, glutenvrij of gewoon lekker ongezond. Feel free om mee te nemen wat jij lekker vindt.

  Aanmelden!
  Zin om erbij te zijn? Klik op de knop hieronder!

 • Geef je voorkeursdata op!
  Geef bij je aanmelding aan welke datum of data (max 3) jou schikken. Er kunnen 6 mensen aan tafel, dus wees er snel bij als je een plekje wilt! Je krijgt van mij een bevestiging met de datum en een routebeschrijving naar mijn praktijk.

 • Data 2020

   

  Vrijdag 18 december 2020 - Kersteditie :) - ONLINE

 •