• Iedereen is weleens onzeker. Maar sommigen voelen dit elke dag. Zeker als je hooggevoelig bent en dag in dag uit met veel prikkels moet omgaan, ligt onzekerheid op de loer.

  Je pikt sferen snel op, voelt de emotie van de ander en voor je het weet is de stemming van iemand anders op jou overgeslagen.

  Je voelt je anders dan anderen, waardoor je denkt dat je niet goed genoeg bent. Hierdoor ben je veel aan het denken, analyseren en reflecteren. Nuttig, jazeker, maar het is ook vermoeiend, kost veel energie en het brengt je niet waar je wil zijn.

  Wij willen jou leren jezelf te kunnen zijn in jouw anders-zijn en hooggevoeligheid.
  Omdat we je aan de ene kant willen helpen milder te worden over je onzekerheden. En aan de andere kant om je te helpen je zelfvertrouwen te ontwikkelen.

  Jezelf zijn, zonder continu de twijfel of je wel goed genoeg bent!

 • Binnenin jezelf half doodgaan

  Binnenin jezelf half doodgaan, terwijl van de buitenkant niemand het door lijkt te hebben. Het gevoel van onzekerheid kan je op allerlei momenten zomaar overvallen. En ook al vertel je jezelf dat het nergens voor nodig is, toch blijft dat gevoel maar opkomen.

  Het kan behoorlijk vermoeiend zijn om elke dag onzeker te zijn. Om bijvoorbeeld dágen voor je een moeilijk of belangrijk gesprek hebt alle scenario's tig keer door te nemen en na het gesprek nog eens alles tig keer terug te spelen in je hoofd. "Had ik niet beter... Wat denkt die ander nu van mij?"

  Of telkens bij alle keuzes die je moet maken veel twijfels hebt en anderen om bevestiging vraagt.
  Of niet doen wat je écht wilt, als je heel eerlijk bent.
  Of bij alles denken: wat vindt de ander hiervan?

  Het is belemmerend. Het trekt veel energie, het stroomt niet. En wij willen je helpen om meer van binnenuit jezelf te zijn, te durven zijn.

  Onze missie
  Wij weten hoe het voelt om onzeker te zijn, hoe het is om veel na te denken over jezelf. In onze eigen persoonlijke ontwikkeling hebben we hierin veel mooie stappen gezet. Durven we onszelf te zijn. Louise en ik hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken en een mooie, leerrijke training gemaakt om jou als HSP'er hierin te helpen groeien.

 • Wat gaan we doen?

  In de ochtend gaan we met de groep en in kleinere groepjes onderzoeken welke overtuigingen jou belemmeren en onzeker maken. We gaan oefeningen doen die jou hierbij helpen, maar we gebruiken ook de kracht van de groep: voor het delen van jouw verhaal en onder mensen zijn die net als jou ook onzeker zijn. Zodat je steun ervaart en het je inspireert om uit het patroon van onzekerheid te breken. Om te leren gaan met je onzekerheden.

  In de middag werken we verder aan de positieve, ondersteunende overtuigingen. Wat kan jou als HSP helpen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Ook hierin gaan we mooie oefeningen doen die jou veel inzicht geven.

 • Praktisch

  Datum: vrijdag 17 juni
  Tijd: 9.30 - 16.30 uur (inloop 9.00 uur, uitloop 17.00 uur)

  Aantal deelnemers: maximaal 10
  Lunch: in de omgeving voldoende gelegenheid om een lekker broodje te halen


  Locatie: De Zevende Hemel, Laan van Meerdervoort 190, Den Haag
  (gratis parkeren in de zijstraten!)

  Investering: € 150,- incl. btw

  (Aanmelden voor de training kan tot 15 mei!)

 • Persoonlijk contact en veiligheid

  Wij houden van persoonlijk contact en niet van ellenlange verkoperige teksten. Als je je kwetsbaarheden de ruimte wilt geven is het belangrijk dat je je goed voelt bij degenen die de training verzorgen. Daarom nodigen we je uit om telefonisch, via mail of Zoom contact met ons op te nemen voor je je inschrijft voor de training. Veiligheid, rust en openheid zorgen voor de mooiste groei, zeker voor HSP'ers.

 • Ways to connect

  Hoe veiligheid in de training er voor jou uitziet, horen we graag in een persoonlijke kennismaking. Kies een vorm van contact die het beste bij jou past.

  Je kunt ons op een aantal manieren bereiken:

  Via telefonisch contact:
  Maaike - 06 42150722 of Louise - 06 23770229

  Via mail: maaike@coffeeandcoaching.nl of info@jansedejongecoaching.nl

  Via Zoom: maak een afspraak van 20 minuten in de online agenda (knop hieronder!)

  Boek hier je online intake!

 • Jouw trainers zijn:

 • Maaike de Boer

  Coach & trainer

  06 42150722

  Gespecialiseerd in onzekerheid, hsp en trauma

 • Louise Janse de Jonge

  Coach & trainer

  06 23770229

  Gespecialiseerd in hsp, stress, burn-out en onzekerheid

 • Heb je bij het lezen al een JA gevoel en wil je je meteen inschrijven voor de training? Dat kan!

  Met een druk op de knop kom je op een (Ideal) betaalpagina. Zodra je betaling voltooid is word je doorgelinkt naar onze bedankpagina waar je je persoonlijke gegevens (die we enkel gebruiken voor de training) in kunt vullen.

   

  Ik meld mij aan!