• Workshop Leer je pleaser kennen

 • Workshops

  Dec

  18

  Workshop Leer je pleaser kennen!

  Locatie: Scheveningen

  Tijd: 14.00 - 16.00 uur

 • Pleasen. Aanpassen. Wegcijferen. Jezelf minder belangrijk voelen dan de ander. In bochten wringen. Harmonie willen bewaren. Niemand willen teleurstellen of kwetsen. Niet egoïstisch willen zijn. Niet weten wat JIJ nou eigenlijk echt leuk vindt. Je uitspreken? Alleen als je je écht veilig en gehoord voelt.
  Klinkt het herkenbaar? 

  Op onbewust niveau heeft de pleaser of aanpasser een positieve intentie voor je. Maar die zie je niet of je wilt 'm niet zien. Je vind je pleaser misschien wel irritant en vermoeiend. Liefst heb je helemaal geen pleaser. Of mínstens dat ze niet meer ALTIJD de touwtjes in handen heeft. Daar ga ik je in deze workshop bij helpen. Niet om de pleaser de deur uit te zetten, maar om met haar in gesprek te gaan. 

  Want je verlangt naar meer rust in je hoofd, in je lijf en je wilt echt jezelf meer op 1 gaan zetten. Niet meer de spannende dingen voor je uit blijven schuiven, maar meer je eigen behoeftes leren volgen. Goed voor jezelf zorgen op den duur normaal vinden. Zodat je kan ontspannen. En je rust in je hoofd en je lijf hebt.

  "Aangekomen bij Maaike ontpopte zich een andere inhoud dan ik had verwacht; we gingen het gesprek aan met een deel in mij. Dat was niet wat ik had verwacht... maar des verrassender de uitkomsten en inzichten. Inzichten waar je zelf eigenlijk een blinde vlek voor hebt. Ik begon dat deel in mij in een positief daglicht te plaatsen. Ik ben dat gaan waarderen en ervaar nu al meer rust. Dank Maaike voor deze inzichten!"

  In deze korte workshop gaan we aan de slag met voice dialogue: in gesprek gaan met een stem in je hoofd, zoals de stem van je pleaser (of je uitsteller/criticus/perfectionist). Hoe dat precies werkt, leer ik je in deze laagdrempelige workshop.

  - Je leert de positieve intentie kennen van je pleaser (of aanpasser)
  - Je leert wat nodig is om het patroon van pleasen te doorbreken
  - Je krijgt een werkblad met daarop stap voor stap beschreven hoe je het gesprek met je pleaser kunt voeren

  Details
  - vrijdag 18 mei 2020

  Tijd: inloop vanaf 13.45 uur | start 14.00 - 16.00 uur
  Kosten: € 59,50 (ex.btw)
  Locatie: Scheveningen (route volgt na je boeking)
  Deelnemers: maximaal 2


  Heb je nog een vraag of wil je eerst even persoonlijk contact? Stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op.

 • Ik vond het wel een hele fijne sessie bij jou en het heeft mij veel gebracht. Er viel na de sessie een last van mijn schouders. Wat een opluchting en vrijheid! Er heerste rust in mijn lijf. De dag na de sessie kreeg ik ineens blaasontsteking en ik denk dat dat gewoon afvalstoffen waren van alle opgekropte emoties. Mijn bovenbenen stonden altijd onder spanning, maar ik heb 2 dagen oververmoeide benen gehad en daarna was de spanning eraf. Dus het heeft niet alleen mentaal, maar ook fysiek heel wat teweeg gebracht. Dank daarvoor!

  * R * (workshop dec '19)

 • Wil jij je pleaser beter leren kennen?

  Omdat je minder spanning wilt, minder onrust, piekeren en jezelf wegcijferen? Meer rust, goed voor jezelf zorgen en ontspanning in je hoofd en je lijf?

  Ja, ik wil graag meedoen met de workshop!