• Schrijf je in voor de Updates van Coffee and Coaching!

  Maaike is life coach, gespecialiseerd in onzekerheid
  Ze helpt gevoelige overthinkers die vastlopen in patronen die voortkomen uit onzekerheid (verborgen trauma). Ze werkt met de Voice Dialogue methodiek. Hiermee krijgen cliënten inzicht in de innerlijke stemmen die hierin een belangrijke rol zijn gaan spelen. Stemmen zoals: de innerlijke criticus, de perfectionist, de pleaser/aanpasser, de uitsteller, de twijfelaar (en nog vele andere stemmen/ikjes).

  Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld om te helpen meer rust en overzicht in je hoofd te creëren.

  Ervaringsdeskundig 
  (ze begrijpt je),  
  vakkundig opgeleid (trauma gespecialiseerd)
  en 
  uitdagend met humor en warmte

  Uit het patroon, uit het automatisme.
  Breaking the pattern

  Verhalen
  Ze schrijft regelmatig op social media over wat ze meemaakt in sessies met cliënten. Ze deelt deze verhalen (anoniem), omdat wat zij ervaren en meemaken vaak zo universeel is. 

  Met deze verhalen wil ze inspireren en motiveren om je meer en meer bewust te laten worden van de stemmen binnenin je. Om van een vol hoofd met stemmetjes die onrustig en chaotisch kunnen zijn (door verborgen trauma bijvoorbeeld), naar rust en overzicht te gaan.

  In de Updates informeert ze je over leuke, interessante en leerzame challenges en workshops waarin je op een laagdrempelige manier kennis maakt met haar grote liefde Voice Dialogue.

  (Ze is geen spammer, een update kan ook zomaar 1 keer of 10 keer per jaar verschijnen ;-))

  Schrijf je in voor de Updates en laat je inspireren!

 • .